EN KRAJCAR

NAŠA ZGODBA

GOSTIŠČE EN KRAJCAR

ZAČETEK

Gostišče En Krajcar se nahaja v Podskrajniku, v industrijski coni pred Cerknico. Smo podjetje, ki je v družinski lasti že vse od ustanovitve leta 1999. Sedanji direktor podjetja je Rok Krajc, ki je podjetje prevzel od svojih staršev.

Objekt je nastal in začel obratovati kot bar leta 1999. Z leti so bile potrebe okoliških obrtnikov in vse bolj razvijajoče se cone razlog, da smo bar razširili. Leta 2001 je začela obratovati tudi kuhinja, po dobrem letu pa še prenočišča.

PROSTOR ZA POČITEK
PRENOČIŠČA

Sprva smo imeli le tri dvoposteljne sobe, ki pa so se kmalu izkazale za zelo donosne, turizem se je širil, cona se je razvijala, s tem pa je bilo vse več poslovnih partnerjev okoliških podjetij, ki so želeli nekje prenočiti, in pokazalo se je, da je sob še vedno premalo.

Grajenje sob

Tako smo leta 2008 kandidirali za Evropska sredstva, projekt je bil uspešen in leta 2009 se je začelo graditi še naknadnih sedem sob. Tako gostišče danes razpolaga z desetimi na novo opremljenimi sobami, ki pa so primerne tudi za družine.

PARKIRIŠČE ZA
AVTODOME

Zaradi povpraševanja po raznih okoliških kampih smo prišli na idejo, da zadevo še malo popestrimo, zato smo leta 2016, uredili še prostor za kamperje, ki je opremljen tako z elektriko, kot vodo.

AKTIVNOSTI

V gostišču si gostje lahko izposodijo kolo, saj zaradi bližine raznih kulturnih znamenitosti, idej za ogled s kolesom ne zmanjka. Za lažjo orientacijo v gostišču poleg kolesa podarimo tudi zemljevid poti, ki vodi do raznih zanimivih in atraktivnih točk.

Pred gostiščem so postavljena tudi otroška igrala, da se otroci lahko zamotijo, starši pa brezskrbno popijejo dobro kavico.

DOGAJANJA V EN KRAJCAR
REZERVACIJE

Sprejemamo rezervacije za zaključene družbe, poslovne večerje ali kosila, organizirane izletnike in manjše poročno slavje. Gostom je na voljo velik parkirni prostor, primeren tudi za večja vozila.

SKRIVNOST USPEHA
Bogate izkušnje in veliko srce ustvarjajo prijetno podjetje.​
Close
Close
Close
BOOKING.COM
REZERVIRAJ SOBO

NA RAZPOLAGO:
Triposteljne sobe
Dvoposteljne sobe
Sobe z enojnimi posteljami